Destine Broker de Asigurare S.R.L. este societate cu raspundere limitata infiintata in baza Legii nr. 31/1990, republicata, cu un capital social de 100.000 RON, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J29/1143/04.05.2007 avand C.I.F. 21678074.

Destine Broker de Asigurare S.R.L. a fost autorizata de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor in conformitate cu Legea 32/ 2000 sa negocieze contracte de asigurare pe piata interna prin Autorizatia de functionare nr. 577/ 17.08.2007 inregistrata in Registrul brokerilor de asigurare la nr. 425/20.08.2007.

Scopul Destine Broker de Asigurare consta in :

  realizarea unei afaceri serioase, puternice si stabile pe termen lung
  parteneriate cu cele mai reprezentative societati de profil
  sa oferinm clientilor nostri servicii profesioniste de brokeraj
  prin stimularea si sustinerea pregatirii profesionale si a dezvoltarii personale a tuturor colaboratorilor, pentru atingerea permanenta a unor rezultate superioare
  printr-o reprezentare la nivel national, cu rezultate semnificative in clasamentele de profil

Destine Broker de Asigurare va pune la dispozitie o gama completa de produse financiare: toate tipurile de asigurari de viata, asigurari generale, pensii private si credite.

Logo Destine CDR

Servicii Destine Broker de Asigurare:
•    Asistarea clientului pentru cumpararea unor polite de asigurare adaptate necesitatilor individuale;
•    Negocierea conditiilor contractuale si a primelor de asigurare platite de client;
•    Acordarea consultantei in cazul dosarelor de daune.
Rezultate care ne recomandaLogo Destine

Datorita managementului eficient si al dezvoltarii in sistem multi level marketing, Destine Broker de Asigurare este la ora actuala unul dintre cei mai puternici brokeri din Romania ocupand o pozitie de top in clasamente inregistrand o cifra de afaceri de peste 25 milioane de euro.

 

Devino membru al echipei Destine Broker de Asigurare si vei beneficia de:

  1. Posibilitatea dezvoltarii unei afaceri in sistem multi level marketing
  2. Informatii; know how; pregatire profesionala
  3. Oferta completa astfel incat putem intermedia toate produsele financiare
  4. Parteneriate cu toate societatile de asigurare importante din Romania
  5. Logistica si suport
  6. Platforma online pentru emiterea politelor
  7. Recunoasterea meritelor; distinctii; bonusuri

Asiguratorul

este persoana juridică, o societate de asigurări, care în schimbul primei de asigurare de la asigurat îsi asumă răspunderea de a acoperi pagubele produse bunurilor sau serviciilor care sunt asigurate.

Asiguratul

este persoana fizică sau juridică ce se asigură împotriva unor evenimente ce pot apărea în viața sa, care își asigură bunurile împotriva unor calamități naturale sau care se asigură pentru prejudiciul pe care îl poate produce unor terțe persoane.

Beneficiarul

asigurării este persoana care are dreptul să încaseze despăgubirea sau suma asigurata, fără ca aceasta să fie parte la contractul de asigurare.

Contractantul

asigurării este element specific asigurărilor facultative și reprezintă persoana fizică sau juridică care poate încheia o asigurare, fără însă ca aceasta să obțină calitatea de asigurat.

Contractul

de asigurare este actul juridic prin care se reglementează raporturile juridice dintre părțile contractante.

Este format dintr-un ansamblu de documente cuprinzând:

  • cererea de asigurare;
  • polita de asigurare;
  • conditiile contractuale pentru asigurarea de baza si pentru clauzele suplimentare atasate.

Riscul

asigurat este evenimentul care odată produs, datorită efectelor sale, obligă pe asigurător să plătească asiguratului sau beneficiarului asigurării, despăgubirea sau suma asigurată.

Evaluarea

în vederea asigurării este element specific asigurărilor de bunuri.

Suma asigurată

este parte din valoarea de asigurare pentru care asigurătorul își asumă răspunderea în cazul producerii evenimentului pentru care s-a încheiat asigurarea.

Norma de asigurare

reprezintă suma asigurată, stabilită prin lege, pe unitatea de obiect asigurat, ea fiind întâlnită numai în cazul asigurărilor de bunuri obligatorii.

Prima de asigurare

reprezintă suma de bani dinainte stabilită pe care asiguratul o plătește asiguratorului, pentru ca acesa să-și poată constitui fondul de asigurare necesar achitării despagubirilor.

Durata asigurarii

reprezintă perioada de timp în care rămân valabile raporturile de asigurare între asigurător și asigurat așa cum au fost ele stabilite prin contractul de asigurare.

Paguba (dauna)

reprezintă pierderea valorică la un bun asigurat ca urmare a producerii fenomenului împotriva căruia s-a încheiat asigurarea.

Distribuie aceasta pagina

sarghyDestine Broker de ​Asigurare