Asigurarea cibernetica
CYBEREDGE ASIGURAREA PENTRU RASPUNDERE CIBERNETICA
Un produs inovativ pentru domeniul asigurarilor din Romania
Majoritatea clientilor dvs., mai ales cei corporativi, precum:
– Institutii financiare
– Companii de telecomunicatii si call center-uri
– Companii de utilitati
– Hoteluri, companii din turism sau agrement
– Distribuitori en retail sau en gross inclusiv comercianti on-line pastreaza, proceseaza si/sau transmit date personale si/sau corporative si au o raspundere legala in cazul pierderii sau incalcarii protectiei informatiilor personale si/sau corporative ca urmare a: atacurilor intrepinse de hackeri (blocarea serviciilor, phishing, etc.), neglijentei sau nesubordonarii angajatilor (rezultand in furtul de date, extorsiune), securitati inadecvate a retelelor (virusi, software sau access neautorizat).
Asigurarea de raspundere cibernetica ofera acoperire pentru:
– cereri de despagubire inaintate de terti, inclusiv costuri de aparare in legatura cu acestea, privind incalcarea protectiei datelor lor personale sau corporative;
– costuri pentru serviciile profesionale privind asistenta juridica in legatura cu investigatii din partea autoritatilor de reglementare;
– costuri privind raspunsul rapid in vederea controlarii si minimizarii impactului asupra reputatiei si refacerea acesteia;
Ne face placere sa va prezentam acoperirea în urmatoarele saptamani.
Am pregatit pentru dvs. un Profil al Produsului (Playbook) care este util in vederea prezentarii asigurarii. De asemeni va vom oferi o solutie (cotatii predefinite) pentru companiile mici si mijlocii.
Ce sunt Hackerii ?
Există si o variantă de crackeri-hackeri care sparg sisteme informatice doar pentru a demonstra ca exista vulnerabiltăți în sistem, comunicând proprietarilor/producătorilor sistemelor existența acestor exploituri și modul în care se pot proteja de astfel de atacuri (ei sunt numiți crackeri etici sau hackeri etici). Ei pot fi numiți și pălării albe (în limba engleză, „white hats”). Prin urmare, hacker etic este cineva care poate intra într-un sistem informatic pe alte căi decât cele oficiale, pentru a demonstra existența unor probleme de securitate și eventual a le remedia/elimina. Câteva exemple, chiar din România sunt (în ordine alfabetică): Alien Hackers, DefCamp , HackersBlog și Sysboard.
Se spune despre hackeri că sunt pasionați ai informaticii care se ocupă în special cu “spargerea” codurilor unor sisteme informatice.
Despre companiile care nu sunt asigurate inpotriva acestor genuri de infractiuni se spune ca sunt companii neglijente care isi risca imaginea si bazele de date de clienti. Companiile in care activeaza oameni inteligenti sunt asigurate din punct de vedere informatic sau au deja in plan o asigurare cibernetica.
All rights reserved Destine Broker © 2017 Powered by Sarghy Design